Friday, 26 February 2016

Datuk Seri Nazri Aziz dan Datuk Seri Mohd Shafie Sama-sama Bodoh!


Ahli Majlis Tertinggi Umno Datuk Seri Nazri Aziz hari ini melabelkan naib presiden parti UMNO berkenaan, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal sebagai "bodoh".

"Dia (Shafie) harus dengar betul-betul. Dia seorang Naib Presiden yang bodoh," kata Nazri kepada pemberita di Kuala Lumpur hari ini.

Oleh itu, katanya, beliau tidak hairan Shafie telah 'ditendang' daripada Kabinet.

Kenyataan Nazri ini bermula bila Nazri kata Muhyiddin Mat Yassin seperti anjing yang menggigit kaki mengganggu pekerjaaan yang nak diteruskan.

Shafie Apdal Naib Presiden UMNO. Dia menang jawatan tersebut dengan sokongan ahli UMNO yang dikatakan 3 juta orang. Pemilihannya dibuat secara menyeluruh kata juru cakap UMNO. Pemilihan ini dikatakan adil dan saksama sehingga ada pemimpin UMNO kutuk PKR kononnya tak telus berbanding dengan UMNO.

Kalau Shafie Apdal boleh memang Naib Presiden UMNO yang diundi oleh keseluruhan ahli UMNO ini "BODOH". Yang undi Shafie Apdal rasanya lagi "BODOH" termasuk si Nazri sendiri.

Kalau ahli UMNO ini BODOH memilih pemimpin yang BODOH, habis siapalah Nazri ahli UMNO? Rasanya tidak lain melainkan Nazri ini pun adalah "BODOH" juga.

UMNO makin celaru dan menunggu masa untuk memburuk sampai ke usus.....

Nordin Bin Ali
nordinbinali@gmail.com
http://nordinali.blogspot.com/

1 comment:

  1. Tapi tak lawan Mat Sabu lempaq mic selfie d Amoy. Kah kah kah

    ReplyDelete